Ongelmia kuljetusten kanssa?

Tarjoamme monipuoliset kuljetusvaihtoehdot joka puolelle Suomea, myös haastaviin tarpeisiin. Kauttamme tavoitat yhden luukun periaatteella kattavan valtakunnallisen kuljetusverkoston.
eSend Express
eSend Express

Kuljetuspalveluiden kokonaisratkaisut

Ammattitaitoinen henkilökuntamme analysoi ja suunnittelee kuljetustarpeesi paikallisesti sekä tarvittaessa maanlaajuisesti yhdessä yrityksesi kanssa.

eSendExpress®-alustamme yhdistelee olemassa olevista kuljetusmuodoista asiakaskohtaisen kokonaisuuden, joka huomioi asiakkaan aikatauluvaatimukset ja muut tarpeet.

Palvelumme auttaa säästämään kustannuksissa ja tarjoaa yhden luukun periaatteella tehokkaan ja modernin kuljetusratkaisun. Aloitetaanko suunnittelu jo tänään?

eSend Kuljetussuunnitelma

Kuljetussuunnitelma rakentuu nykytilan tunnistamisesta, tarpeiden ja kipupisteiden kartoittamisesta ja ratkaisumahdollisuuksien esittelystä.

eSendin ratkaisut sopivat niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkuuksien hoitamiseen sekä myös erikoisempien kuljetustarpeiden ratkaisemiseen. Pystymme tarjoamaan palvelun, jonka avulla saat unohtaa monimutkaiset logistiikkaratkaisut ja yhteistyön useiden eri toimijoiden kanssa. Vahvuutemme on siis yhden luukun periaate, joka vapauttaa aikaa laskutettavien töiden hoitamiseen sekä sinulta että asiakkaaltasi.

Näin palvelu käynnistyy

esend-viesti

1. Kartoitus

Nykytilanne ja kehitystarpeet

esend-reitti

2. Kuljetussuunnitelma

Tarpeitanne vastaava ratkaisu

3. Aloitetaan yhteistyö

Palvelun käyttöönotto

Jätä yhteystietosi, niin paikallinen asiantuntijamme palaa asiaan 24h kuluessa

Taloudelliset hyödyt

 • Säästä itsesi ja asiakkaasi aikaa

  Säästät aikaa tekemällä tilauksen yksinkertaiseen ja helppoon tilausjärjestelmään, jonka jälkeen voit unohtaa paketista huolehtimisen. Tilauksen tekeminen ei edellytä soittelua eikä kuljetusten varmistelua. Asiakkaasi saa tiedon kuljetuksen toimittamisesta.

 • Kannattavuuden parantaminen

  Kuljetukset noudetaan sovitusta paikasta ja toimitetaan asiakkaalle haluttuun paikkaan. Voit käyttää kuljetuksen toimittamiseen käytetyn ajan tehokkaammin.

 • Yksinkertainen ja helppo kuljetustilausjärjestelmä paikallisesti ja maanlaajuisesti

  eSendExpress®-palvelu takaa nopean ja vaivattoman tavaroiden toimituksen paikallisesti, jopa saman päivän aikana. Toimitukset pienistä paketeista isompiin lavoihin/nippuihin onnistuu monipuolisella kuljetuskalustolla.

  eSendRunkoExpress takaa nopean ja vaivattoman tavaroiden toimituksen seuraavaksi päiväksi myös suurempien kaupunkien välillä. Tarvittaessa voimme aikatauluttaa toimitukset luotettavasti tuntien tarkkuudella. Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä palvelusta!

 • Kuljetusten seuranta

  Järjestelmämme mahdollistaa monipuolisen reaaliaikaisen kuljetusten seurannan ja raportoinnin.

 • Käyttöönottokoulutus- ja tukipalvelut yrityksellenne ja asiakkaillenne

  Tuemme käytön helpoutta ja sujuvuutta koulutuksilla ja teknisellä tuella.

eSendExpress®-palvelun ratkaisut

Express-kuljetukset

Erottaudu kilpailijoistasi tarjoamalla asiakkaillesi pika­kuljetuksia paikallisesti sekä maanlaajuisesti.

Katkeamaton seuranta

Jatkuva ja reaaliaikainen kuljetusten seuranta.

Vähemmän päästöjä

Pienennämme hiilijalanjälkeä optimoimalla jo olemassa olevia kuljetusreittejä aiempaa tehokkaammin.

Ajansäästö ja helppous

Tee tilaus ja keskity tuottavampaan työhön, järjestelmä huolehtii tilauksen eteenpäin puolestasi.

Kiinnostuitko?