eSend
Transportservice i din ficka

eSend är en ny, innovativ tjänst som tar sikte på att göra dina leveranser så snabba och lätta som möjligt

Lägg din transportorder här

…eller ladda ner en gratis applikation:

eSend

Att använda tjänsten

eSend tar den snabbaste och effektivaste leveranslösningen fram till din dörr på ett miljövänligt sätt. eSend tillgodoser både konsumenters och företags behov.

1. ÖPPNA ESEND ELLER LADDA NER APPLIKATIONEN

Öppna eSend-tjänsten eller ladda ner applikationen. Registrera ett användarkonto, Eller, om du redan har registrerat, logga in. Du kan även använda tjänsten utan registrering.

2. UPPGE LEVERANSINFORMATION

Uppge hämtnings- och leveransadresserna, tillsammans med försändelsens mått. Du kan också bifoga ett foto av ditt objekt och komma med särskilda önskemål.

3. VÄLJ TRANSPORTALTERNATIV

Välj det mest lämpliga transportalternativet och du kan se leveranskostnaderna. Du kan använda ditt kreditkort för bekväm betalning.

4. FÄRDIGT!

Transportföretaget hämtar ditt föremål – var du än är. Applikationen gör det lekande lätt att spåra dina leveranser.

”Urenkelt”

Jag använde eSend för att skicka en cykel till min bror i Vanda.
Han fick den på bara några timmar!

Jani, Helsingfors

eSend

SNABBT, LÄTT OCH PÅLITLIGT – TRANSPORTSERVICE I DIN FICKA

eSend är en ny serviceinnovation som gör vardagen lättare för både konsumenter och företag. Det är en applikation som tar sikte på att göra sändandet så lätt och snabbt som möjligt, genom att använda befintlig kapacitet hos transportfordon som redan är i rörelse. När leveransinformation matas in i eSend kommer den att hitta det mest lämpliga transportalternativet som är tillgängligt. Leveransen betalas med ett kreditkort, och applikationen möjliggör spårande av transporten från start till mål. I enlighet med transport- och leveransvillkoren, kommer en professionell förare att hämta ditt föremål vid den överenskomna tidpunkten och ser till att det levereras säkert till rätt mottagare.

ANVÄNDER TRANSPORTFÖRETAGENS LEDIGA KAPACITET PÅ ETT INNOVATIVT SÄTT

eSend sammanför avsändare och transportföretag på ett helt nytt sätt. Den utnyttjar positionen hos fordon som redan kör ruter och deras lediga kapacitet som annars inte hade använts. Denna kombination skapar ett effektivt transportnätverk med hittills outnyttjad potential. eSend är också miljövänlig eftersom den direkt reducerar den miljömässiga belastningen orsakad av halvtomma transporter.

VILL DU GÅ MED I VÅRT TRANSPORTNÄTVERK?

Kontakta oss: Tero Majuri, +358 20 7120 200,  och vi berättar mer om vår verksamhet och samarbetsmöjligheter.

 

”Passar bra även för företag”

Tack vare eSend behöver vi inte längre slösa tid på att hämta saknade verktyg eller reservdelar.

Marjaana, Projektledare, Esbo